Waterbeits

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Retourneren

Termijnen

U heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment dat u de annulering of retournering van het product bij ons gemeld heeft moet u de aankoop binnen 14 dagen terugsturen.

Uitgesloten Retourneringen

Maatwerk producten/op kleur gemaakte producten en producten speciaal voor u besteld zijn niet retourneerbaar. Dit staat bij het product vermeld of is in overleg met u afgesproken. Deze zijn speciaal voor u tot stand gebracht overeenkomstig uw specificaties en kunnen wij niet retour nemen.

Gebruikte en aangebroken artikelen/geopende/beschadigde verpakkingen kunnen niet geretourneerd worden.

Retour melden

U kunt uw retour op twee manieren bij ons melden.

1. Per mail: Geef hierbij aan wat uw ordernummer, besteldatum en ontvangstdatum is en welke producten u wilt retourneren. U dient uw retour aan te melden binnen 14 dagen na de dag van ontvangst.

2. Modelformulier Herroepingrecht (deze mag u mailen of per post toezenden):

U kunt door op deze link te klikken (klik hier) het modelformulier herroepingrecht downloaden. Vul deze in en stuur deze per mail of post naar ons toe. U dient uw retour aan te melden binnen 14 dagen na de dag van ontvangst.

Terugbetaling

Indien u de volledige bestelling retourneert storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Zendt u enkele producten terug van uw bestelling, dan ontvangt u hiervan alleen het aankoopbedrag terug. 

Wij storten binnen 14 dagen na het bericht van de annulering het bedrag terug op uw rekening, mits wij het geretourneerde product binnen 14 dagen na de retourmelding ontvangen hebben. 

De kosten van het terugsturen van het product zijn voor uw eigen rekening.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Stap voor Stap werkwijze retourneren:

1. Meld de retour bij ons aan (per mail of schriftelijk) binnen 14 dagen na de dag van ontvangst. Let op, Maatwerk producten/op kleur gemaakte producten en producten speciaal voor u besteld zijn niet retourneerbaar. Dit staat bij het product vermeld. Deze zijn speciaal voor u tot stand gebracht overeenkomstig uw specificaties en kunnen wij niet retour nemen.

2. U krijgt informatie over het terugsturen van het product.

3. Pak het pakket deugdelijk in, in ieder geval in een degelijke omdoos (niet bijvoorbeeld de doos van het product zelf gebruiken!)

4. Verstuur het product met POSTNL (verzenkosten zijn voor uw rekening)

5. U krijgt van ons het geld teruggestort op uw rekening tenzij anders overeengekomen

6. Of U besteld een alternatief product

U kunt alleen producten retourneren welke in een staat verkeren waarin u ze zelf ook zou willen ontvangen. Dit houdt in:

• Natuurlijk moet het product, maar ook de verpakking in nieuwstaat zijn.

• Aangebroken of gebruikte artikelen kunnen niet geretourneerd worden, zoals open gemaakte, verfblikken, gebruikte spuitbussen/lakstiften, verpakkingen enzovoorts.

• Schrijf eventuele berichten of vermeldingen op een los etiket.

• Zorg ervoor dat het geheel tijdens transport niet kan beschadigen.

• Indien u het pakket terug stuurt zijn de verzendkosten hiervan voor uw eigen rekening.

Maatwerk producten/op kleur gemaakte producten en producten speciaal voor u besteld zijn niet retourneerbaar. Dit staat bij het product vermeld. Deze zijn speciaal voor u tot stand gebracht overeenkomstig uw specificaties en kunnen wij niet retour nemen.

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.