Waterbeits

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Waterbeits Donker Eiken

Meer afbeeldingen

Waterbeits Donker Eiken

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 22,84
Omschrijving: Waterbeits Donker Eiken

Deze waterbeits is een gebruiksklare, lichtechte, eenvoudig te verwerken en goed poriën-vullende waterbeits. Deze waterbeits is geschikt voor het beitsen van zachte en harde houtsoorten binnen. De karakteristieke nerventekening van het hout blijft hierbij bewaard. Trae-Lyx waterbeits is na droging met iedere watergedragen, transparante lak overschilderbaar (kan ook overschilderd worden met een oplosmiddelhoudende lak).

Toepassing
Alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout.

Kleuren
De kleuren zijn onderling mengbaar. Om de kleur lichter te maken, mengen met waterbeits blank.

Verwerking
De fles voor gebruik goed schudden om kleurverschillen te voorkomen. Hierna de inhoud in een plastic of porseleinen bakje gieten. De beits met een platte kwast, eerst gelijkmatig met de houtnerf mee en daarna dwars op de houtner, aanbrengen. Bij verticale delen van onder naar boven aanbrengen. Indien mogelijk plank voor plank beitsen om kleurverschillen door aanzetting of overlappingen te voorkomen. Na 1-2 minuten met een schone kwast of dot de overtollige beits verwijderen. Hierna de beits laten drogen. Indien nodig deze handeling enige malen herhalen tot het gewenste effecht/kleur bereikt is.

Bijzonderheden
Indien de inhoud van 1 fles niet genoeg is voor de te behandelende oppervlak de verschillende flessen altijd na schudden bij elkaar voegen ter voorkoming van kleurverschillen. Het dient aan te bevelen eerst een proefvlak te zetten. De inhoudstoffen van sommige houtsoorten (oa. eiken, grenen en vuren) kunnen in combinatie met de witte Trae-lyx vloerbeits (2537) gele verkleuringen geven. Bij gebruik van de witte vloerbeits is het raadzaam eerst een proefvlak te zetten.

Veiligheid
Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Aanraking met de ogen en huid vermijden. Verfafval niet in de gootsteen of afvalbak werpen, maar op de daarvoor bestemde plaatsen inleveren. Buiten bereik van kinderen en dieren houden. Verpakking goed gesloten bewaren.

Theoretisch verbruik: 10 - 15 m²/l. (afh. van houtsoort).

Details

Waterbeits Donker Eiken Deze waterbeits is een gebruiksklare, lichtechte, eenvoudig te verwerken en goed poriën-vullende waterbeits. Deze waterbeits is geschikt voor het beitsen van zachte en harde houtsoorten binnen. De karakteristieke nerventekening van het hout blijft hierbij bewaard. Trae-Lyx waterbeits is na droging met iedere watergedragen, transparante lak overschilderbaar (kan ook overschilderd worden met een oplosmiddelhoudende lak). Toepassing Alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout. Kleuren De kleuren zijn onderling mengbaar. Om de kleur lichter te maken, mengen met waterbeits blank. Verwerking De fles voor gebruik goed schudden om kleurverschillen te voorkomen. Hierna de inhoud in een plastic of porseleinen bakje gieten. De beits met een platte kwast, eerst gelijkmatig met de houtnerf mee en daarna dwars op de houtner, aanbrengen. Bij verticale delen van onder naar boven aanbrengen. Indien mogelijk plank voor plank beitsen om kleurverschillen door aanzetting of overlappingen te voorkomen. Na 1-2 minuten met een schone kwast of dot de overtollige beits verwijderen. Hierna de beits laten drogen. Indien nodig deze handeling enige malen herhalen tot het gewenste effecht/kleur bereikt is. Bijzonderheden Indien de inhoud van 1 fles niet genoeg is voor de te behandelende oppervlak de verschillende flessen altijd na schudden bij elkaar voegen ter voorkoming van kleurverschillen. Het dient aan te bevelen eerst een proefvlak te zetten. De inhoudstoffen van sommige houtsoorten (oa. eiken, grenen en vuren) kunnen in combinatie met de witte Trae-lyx vloerbeits (2537) gele verkleuringen geven. Bij gebruik van de witte vloerbeits is het raadzaam eerst een proefvlak te zetten. Veiligheid Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Aanraking met de ogen en huid vermijden. Verfafval niet in de gootsteen of afvalbak werpen, maar op de daarvoor bestemde plaatsen inleveren. Buiten bereik van kinderen en dieren houden. Verpakking goed gesloten bewaren. Theoretisch verbruik: 10 - 15 m²/l. (afh. van houtsoort).

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.